The perfect guide to the casino

Fie Laursen kysser på ny realityfyr

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘Landmand’-babe har tabt 30 kilo


Fie Laursen havde en festlig torsdag eftermiddag, hvor hun kyssede med den nye ‘Ex on the Beach’-stjerne Asbjørn Nielsen.

Fie Laursen troppede op til dagens ‘Ex on the Beach’-forpremiere iført et frækt outfit, hvilket du kan se ved at klikke her.

Der var altså ingen tvivl om, at den unge realitystjerne var spændt op til lir, og hun fik da også en flot fyr på krogen.

Hun kyssede nemlig med Asbjørn Nielsen, der er en del af startcastet på den nye sæson af det populære realityprogram.

– Jeg lovede Fie et kys, og selvfølgelig holder jeg mit ord. Vi har skrevet lidt sammen, men lige nu er der ikke mere i det, det er første gang, vi møder hinanden, fortæller Asbjørn til Realityportalen.

Fie Laursen var en glad kvinde efter kysset med den veltrænede hunk, og hun sagde, at der var mange, der havde lagt billet ind på ham. Blandt andet Tabita og Cecilie.

Læs også: Geggo er gravid – Se billedet her

Ifølge Fie Laursen havde de to realitypiger aftalt med Asbjørn, at de ‘skulle mødes senere på aftenen og hygge med ham’, men det er hun ligeglad med.

– Der var virkelig meget drama omkring det. For alle pigerne fra ‘Ex on the Beach’ har en aftale med ham. Men det er jeg ligeglad med, jeg har sagt til Asbjørn, at han må være sammen med hvem, han vil.

Tabita og Cecilie skabte overskrifter i deres sæson af ‘Ex on the Beach’, hvor de havde en fræk trekant med Claes. Måske Asbjørn var lige så heldig.

Se Asbjørn her:

Læs også: ‘X Factor’-babes strålede til Zulu Awards

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top