The perfect guide to the casino

David De Gea er tæt på ny aftale


Meget tyder på, at Manchester United får lov til at beholde deres meget eftertragtede målmand.

David De Gea er over flere omgange blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Old Trafford, men efter Real Madrid signing af Thibaut Courtois, så er rygterne lige så stille blevet mindre og mindre.

Læs også: Vanvittigt: SÅ tæt var Ronaldo på drømmescoring i Juventus-debut

Nu ser det så ud til, at fremtiden endelig nart er på plads for den spanske målmand, for ifølge Manchester Uniteds manager, Jose Mourinho, så forlænger han snart med klubben:

Læs også: Vanvittig byttehandel nærmer sig: FC Barcelona sender superstjerne til PSG, mens de får denne spiller den anden vej

– David er Manchester United-spiller. Han vil skrive under på en ny kontrakt snarest muligt. Han kan godt lide at være her. Vi elsker ham. Vi vil have ham til at blive, og han vil også selv blive, udtaler Mourinho til Daily Mirror, og fortæller videre om forhandlingerne:

Læs også: Afsløring: Derfor er Petr Cech stadig foran Bernd Leno og førsteholdsmålmand i Arsenal

– Det har været en kollektiv situation, som involverede spilleren, agenten og Manchester United. Agenten skabte ikke en krig for at opfylde spillerens mål.

– Han respekterede klubben. Han respekterede spilleren. Klubben vidste, hvor vigtig en spiller han er, som altid vil gøre alt for at gøre ham glad. Stor kredit til alle tre parter, afslutter Mourinho.

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

Læs også: Ronaldo er iskold: Her giver han kæmpe sviner til sine nye holdkammerater i Juventus

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

OVERSIGT

Scroll to Top