The perfect guide to the casino

Barca-boss lover indkøb af store spillere i dette vindue

FC Barcelona måtte i indeværende sæson nøjes med en enkelt titel, nemlig Copa Del Rey titlen.

Læs også: Brøndby er tæt på landsholdsspiller, som de henter helt gratis

Og det ønsker klubben at forbedre til næste sæson, hvorfor jagten er gået ind på nye spillere til det catalanske mandskab.

Således siger sportsdirektør Robert Fernandez, at klubben er ved at finde de rette erstatninger. Han siger således til klubbens hjemmeside via bold.dk:

– Det er logisk, at Valverde lige skal bruge lidt tid på at finde sig til rette og danne sig et overblik, men han skal ikke bruge meget tid, for han er en fodboldmand. Vi har allerede fået mange informationer, og arbejdet bag scenerne er i fuld gang.

– Det giver sig selv, at vi vil styrke truppen på de positioner, hvor der er brug for det, og det bliver nogle store navne, vi henter ind.

– Vores største udfordring er vores høje niveau. Mange spillere ønsker ikke at komme hertil, da de ikke føler sig sikre på at skulle spille mange minutter. Vi er tilfredse med de spillere, som vi hentede sidste sommer, da de alle har gjort store fremskridt.

Ousmane Dembele, Philippe Coutinho, Marco Verratti, Dele Alli og Hector Bellerin er blandt de spillere der blandt andre nævnes som forstærkninger til Barcelona.

Læs også: Donnarumma-agent afslører: Han er klar til at spille for denne storklub

OVERSIGT

Scroll to Top