The perfect guide to the casino

Preview: OB – AC Horsens

OB tager imod Horsens mandag d. 24/9 kl. 19 på Nature Energy Park i Odense.

Formen:
OB havde fået noget nær den værst tænkelige start på sæsonen, hvor de kun har fået et point i de første fem kamp. I de efterfølgende kampe gjorde fynboerne dog gevaldige fremskridt, hvor der blev skrabet point sammen i takt med det gode spil fortsatte. Sidste fredag røg OB så tilbage i den gamle rumle, hvor man igen spillede en god kamp, men tabte 2-0 til et effektivt Esbjerg mandskab.
Horsens har haft en blandet start på sæsonen, hvor de på hjemmebane har været stærke og fortsat er ubesejrede i denne sæson. De vandt også deres seneste kamp, hvor man havde AGF på besøg, hvor der for alvor kom gang i målscoringen i 3-2 sejren. Indtil videre ligger ”Den Gule Fare” på en godkendt 6. plads og der er plads til optimisme inden mandagens opgør i Odense.
Forventede startopstillinger:
OB’s Jens Jakob Thomasen ventes at være tilbage, ligesom Mikkel Desler, der også er blevet sin skade kvit. Det er dog mere tvivlsomt med Ryan Johnson Laursen, der døjer med skadesproblemer. Den nye målmand, Mandé Sayouba, er ude i en længere periode.
Bo Henriksens tropper er umiddelbart alle kampklare pånær Jonas Borring, der fortsat er skadesramt.

Bud på startopstillinger:
OB (3-5-2): Grytebust – Leeuwin, Tverskov, Ludwig – Kløve, Nielsen, Drachmann, Eskesen, Laursen – Kadrii, Helenius

AC Horsens (4-4-2): Delac – Nymann, Nielsen, Reese, Kortegaard – Frantsen, Nilsen, Jacobsen, Hansson – Junker, Skytte

De skal gøre forskellen:
Bo Henriksens Horsens mandskab skal ud og vise det gode spil frem igen, hvor de kommer med en sejr i bagagen, hvor specielt den nye angriber, Kasper Junker, viste han kan score mål i sin debut. Yderligere skal norske Sivert Heltne Nilsen binde det hele sammen på midtbanen, hvilket bliver en af nøglerne til søndagens opgør.
Sten Grytebust er stadig at finde i OB på trods af rygter, der skal sende ham videre og indtil det sker er der ingen tvivl om, at han er fynboernes vigtigste spiller. Janus Drachmann skal igen være bindeled mellem forsvaret og de kreative kræfter i offensiven, hvor Bashkim Kadrii bliver spændende at følge for fynboerne.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed holde i bolden fra start og forsøge at bygge spillet op fra bunden. Horsens vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender, hvor det gælder om for OB at spille sig igennem Horsens-defensiven, men samtidig være varsomme overfor kontraangreb.

OB har vundet de to seneste to hjemmebaneopgør mod Horsens, hvor det begge gange er blevet til snævre et-måls sejre over de gule fra Horsens. Om vi får endnu en sejr til OB i mandagens kamp, må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 19 på Nature Energy Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager imod Horsens, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top