The perfect guide to the casino

Preview: OB-FCK

OB tager imod FCK søndag d. 5/8 kl. 16 på Nature Energy Park i Odense.

Formen:
OB har fået noget nær den værst tænkelige start på sæsonen, hvor de kun har fået et point i de første tre kampe imod ellers overkommelige modstandere på en god dag. Spillet har haltet i perioder, mens skarpheden og den defensive organisation har været en mangelvare i hos det fynske mandskab.

FCK har fået vendt den sløve start til point og godt spil, hvor der specielt er blevet åbnet op på målkontoen. Dame N’Doye lavede hattrick mod AaB, mens Kenan Kodro ligeså lavede tre af slagsen i Europa League-kvalifikationen i midtugen. Københavnerne er altså ved for alvor at være godt kørende og ser skarpe ud i øjeblikket.

Forventede startopstillinger:
Jakob Michelsen må fortsat se bort fra Jens Jakob Thomasen og Ryan Johnson Laursen, der begge er småskadede. Yderligere ventes Casper Nielsen og reservekeeper, Thomas Mikkelsen, heller ikke at blive klar til søndagens kamp.

FCK har ligeledes en række spillere, der ikke bliver kampdygtige. Jonas Wind og Pieros Sotiriou er forstat ude med skader, mens Pierre Bengtsson er tvivlsom til kampen.

OB (4-4-2): Grytebust – Laursen, Petersen, Ludwig, Barrett – Greve, Drachmann, Tverskov, Kløve – Jacobsen, Helenius

FC København (4-4-2): Joronen – Ankersen, Vavro, Bjelland, Boilesen – Skov, Zeca, Falk, Thomsen – Fischer, N’Doye

De skal gøre forskellen:
FCK’s guldfugl, Viktor Fischer, bliver endnu engang vigtig for københavnerne. Fischer er utrolig svær at håndtere og er stort set altid involveret, når det bliver farligt, hvorfor OB-defensiven skal være klar fra start, hvis de skal holde ham i snor. Yderligere har de to nye angribere, Dame N’Doye og Kenan Kodro, et hattrick med i bagagen til kampen, hvilket uden tvivl har givet selvtillid.

Sten Grytebust skal finde sine mirakelredninger frem fra efteråret, hvor han var en mur og reddede mange point for OB. Makkerparet bestående af Kenneth Emil Petersen og Alexander Ludwig skal ligeledes steppe op, hvis de ikke skal løbe ind i en sur eftermiddag mod den flyvende FCK-offensiv.

Det kan vi forvente:
FCK vil med stor sandsynlighed angribe hjemmeholdet fra start og forsøge at sætte dem under pres. OB vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender, hvor det gælder om for FCK at spille sig igennem OB-defensiven, men samtidig være varsomme overfor kontraangreb.

Generelt har OB en god hjemmebanestatistik mod FCK, hvor de har vundet tre ud af de seneste fem kampe – alle 1-0. Om vi får samme spænding i søndagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 16 på Nature Energy Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod FCK, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top