The perfect guide to the casino

Preview: Brøndby – OB

Brøndby tager imod OB søndag d. 4/2 kl. 18 på EWII Park i Odense.

Formen:
OB er kommet blandet fra start i foråret med 2 sejre og 2 nederlag i de første fire kampe. Det har resulteret i en 6. plads med et point op til Horsens, mens AaB har samme antal point som fynboerne. Med kun tre kampe tilbage er alle point derfor guld værd og det vil derfor også være et sultent OB-mandskab, der skal bevare momentum efter 3-1-sejren over Lyngby.

Brøndby har haft fuld fart på i dette forår med masser af mål i de første kampe. Med 10 ud af 12 mulige point i de første fire kampe i det nye år og senest med udesejren over FC Midtjylland ser gæsterne fra vestegnen utrolig stærke ud. Brøndby har brug for alle tre point, hvis de fortsat skal holde FC Midtjylland bag sig i tabellen.

Forventede startopstillinger:
Brøndbys Paulus Arajuuri er tilbage efter karantæne og bortset fra Besar Halimi, der fortsat er ude med en skade, så har Alexander Zorniger frit valg på alle hylder til søndagens opgør mod OB.
Kent Nielsen måtte se Jens Jakob Thomasen udgå kort inden kampstart mod Lyngby og han ventes ikke at blive klar til søndagens opgør. Yderligere er anfører, Kenneth Emil Petersen og Mikkel Desler begge fortsat ude med ankelskader. Marco Lund skulle dog være klar igen efter at have været ramt af sygdom.
Brøndby IF (4-3-1-2): Rønnow – Larsson, Hermannsson, Röcker, Jung – Fisker, Nørgaard, Tibbling – Mukhtar – Pukki, Wilczek

OB: (4-4-2): Grytebust – Johnson, Pereira, Tverskov, Barrett – Greve, Rømer, Nielsen, Kløve – Jacobsen, Festersen

De skal gøre forskellen:
Brøndby vil uden tvivl komme flyvende ud til kampen og presse hjemmeholdet og dermed skal den fynske defensiv være klar fra start, hvor specielt fynboernes helt store profil, Sten Grytebust, skal gøre forskellen mellem stængerne for OB. Yderligere kommer Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen begge med mål i støvlerne fra opgøret mod Lyngby.

Brøndby vil med garanti forsøge at sætte sig på spillet og presse OB højt oppe på banen, som de tidligere har haft stor succes med. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i søndagens opgør i en kamp, hvor også kreatøren Hany Mukhtar bliver nøglen til succes i form af sine stærke afleveringer og blik for spillet.
Det kan vi forvente:
Brøndby vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. OB vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender, hvor begge holds største profiler, Frederik Rønnow og Sten Grytebust kommer til at være meget i fokus.
Sidst de to hold mødtes endte det 1-1 i Odense. Om vi får samme spænding i søndagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 18 på EWII Park i Odense, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point.

OVERSIGT

Scroll to Top