Lamine Yamal efter rekord: Jeg lever i en drøm

The perfect guide to the casino

Lamine Yamal efter rekord: Jeg lever i en drøm

16-årige Lamine Yamal udlever en vaskeægte drengedrøm i øjeblikket.

De fleste professionelle fodboldspillere vil være mere end glade, hvis de kunne skrive FC Barcelona og landsholdsfodbold på CV’et, men det er altså de færreste der kan gøre det i en alder af bare 16 år.

Det er dog lige præcis, hvad den blot 16-årige Lamine Yamal kan, efter han torsdag aften fik debut for det det spanske A-landshold som den yngste spiller nogensinde med sine blot 16 år og 57 dage.

Den unge FC Barcelona-spiller blev i samme ombæring den yngste målscorer nogensinde, da han sendte bolden i netmaskerne til 7-1 i det 74′ minut.

Efter slutfløjt satte den unge offensivspiller nogle ord på landsholdsdebuten, og her fortalte han, at det var ligesom at leve i en drøm.

– Jeg er selvfølgelig meget glad for min debut og scoringen.

– Det er som om, jeg lever i en drøm i øjeblikket.

– Jeg vil bare takke min træner, mine medspillere og alle, der har hjulpet mig på min vej. Modstanderne er anderledes (på senioniveau red.), men mine holdkammerater giver mig også gode afleveringer, som også hjælper en masse, lyder det fra Yamal, der startede på bænken i kampen mod Georgien, men allerede blev skiftet ind efter 44 minutters spil.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top