Få det fulde Premier League-overblik: Leicester rykker ned – Everton overlever

Der var drama for alle pengene på den sidste kampdag i Premier League.

Everton, Leicester og Leeds kæmpede alle for overlevelse i Englands bedste fodboldrække forud for eftermiddagens sidste spillerunde i Premier League, og her var der altså drama for alle pengene.

Everton kunne selv sikre sig overlevelse i Premier League, hvis de vandt hjemme mod Bournemouth, og det lykkedes da også for The Toffees.

Det var dog ikke uden problemer, for til halvleg var det endnu ikke lykkedes hjemmeholdet at komme på måltavlen, og da Leicester havde bragt sig foran med 2-0 mod West Ham, så var Everton i den grad nedrykningstruet i pausen.

12 minutter inde i anden halvleg lykkedes det dog for Abdoulaye Doucoure at få Goodison Park til at eksplodere, da han sendte bolden i netmaskerne til 1-0, som også endte med at blive kampens slutresultat.

Dermed sikrede Everton sig altså overlevelse i Premier League, selvom Leicester endte med at vinde 2-1 over West Ham, mens Leeds smed alle chancer for overlevelse væk, da de tabte med 4-1 til Tottenham.

Herunder kan du få et overblik over alle resultaterne fra eftermiddagens kampe samt den endelige Premier League-tabel.