The perfect guide to the casino

Umtiti floppede fælt: Føltes som fire års fængsel i Barca

Den franske forsvarsspiller har genfundet fodboldglæden.

FC Barcelona hentede tilbage i sommeren 2014 Samuel Umtiti i franske Olympique Lyon, og dengang var forsvarsspilleren altså udset som værende et af de største talenter på sin position.

Det lykkedes dog aldrig rigtig for Umtiti at finde fodfæste i FC Barcelona, hvor han især i de seneste år af sit ophold røg fuldstændig ud i kulden.

Det gjorde også stort indtryk på hovedpersonen selv, der første har genfundet fodboldglæden i indeværende sæson, hvor han har været udlejet til italienske Lecce.

– Det føltes som fire års fængsel i Barcelona. Ikke kun på et sportsligt plan, men også i min hverdag.

– Jeg var virkelig et dårligt sted. Jeg foretrak at holde mig væk fra alle. I starten havde jeg det godt og præsterede på et højt niveau, men så begyndte jeg at føle en vis usikkerhed over for mig selv og indså derefter, at ingen troede på mig længere.

– Det var en udfordring for mig. Jeg havde brug for at føle mig værdsat, respekteret og nyttig.

– Jeg ved, at det ikke er det samme at sikre sig fra nedrykning som at vinde et mesterskab, men jeg er taknemmelig for Lecce, for jeg har genvundet mit smil her, siger forsvarsspilleren til franske Canal+.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top