The perfect guide to the casino

Carsten V. Jensen afslører: Tre måske flere nyindkøb på vej

Brøndby fodbolddirektør lægger op til et travlt transfervindue.

Det er ingen hemmelighed, at Brøndby rent sportsligt ikke har præsteret som håbet i indeværende sæson, selvom store profiler som Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo er blevet hentet til klubben.

Brøndby har bestemt heller ikke tænkt sig at stille sig tilfreds med de nuværende resultater, og derfor bliver der også åbnet op for pengepungen, når transfervinduet åbner til sommer.

Det afslører klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, i et interview med Viaplay.

– Selvfølgelig bliver det mere intenst mod slutningen af sæsonen, hvor vi begynder at kigge ind i en ny sæson, siger Carsten V. Jensen, der dog ikke vil afsløre nogen af de navne, der kunne være på vej til klubben.

Carsten V. Jensen vil have ikke sætte et præcist tal på antallet af forstærkninger, som Brøndby er på udkig efter, men det bliver minium tre styks.

– Ja, der skal nok nogle justeringer til eller tre. Og hvem ved? Måske også lidt mere, fordi det er også naturligt, at der sker lidt udskiftning og nyt blod, sier han og fortsætter:

– Jeg vil ikke stå her og sige præcist, hvor vi skal lande henne. Men jeg vil gerne sige, at der er mange af de spillere, som vi så på tavlen her før, som kommer til at spille for Brøndby til næste år, fortæller CV, der samtidig slår fast, at de nye forstærkninger, der bliver hentet til klubben, skal skabe konkurrence i start-11’eren.

– Dem vi henter ind skulle gerne være nogle, der kan konkurrere om pladser i start-11’eren, fortæller han.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top