The perfect guide to the casino

Luther Singh er igen i problemer….

Luther Singh, en spiller ejet af FC København, har fået problemer med en ubetalt regning fra YouSee på 1471,57 kroner, som nu er steget til 3221,57 kroner på grund af gebyrer. En stævning er blevet offentliggjort i Statstidende, da hverken YouSee eller fogedretten har været i stand til at kontakte Singh. Hvis han ikke reagerer inden den 23. marts, vil han ikke have mulighed for at protestere mod regningen, selvom han måtte mene, at den er uretmæssigt opkrævet.

Singh er en sydafrikansk fodboldspiller, som blev udlejet til portugisiske GD Chaves sidste sommer, og hans tid i FC København har været præget af kritik. Efter hans indhop mod SønderjyskE i oktober 2021, blev han kritiseret for at være tung og ude af form.

Han blev senere indlagt på hospitalet efter et sygdomsforløb, og har ikke spillet en eneste kamp for FCK, siden han blev udskrevet. Klubben har forsøgt at sælge ham flere gange, da han kostede dem knap ti millioner kroner. Singh skal tilbage til FC København til sommer, når hans lejeaftale udløber, og hans kontrakt med klubben løber frem til sommeren 2025.

OVERSIGT

Scroll to Top