The perfect guide to the casino

AGF-træner bekræfter: Angriber vil væk

AGF og Sebastian Grønnings samarbejde har indtil videre ikke båret det store af sig. Således står angriberen siden sommerskiftet blot noteret for et enkelt mål i den hvide trøje og nu ser parterne ud til at skilles.

I hvert fald bekræfter AGF-træner Uwe Rösler nu til Århus Stiftstidende, at angriberen selv har fortalt, at han gerne vil væk fra klubben:

– Vi har haft flere gode, åbne samtaler, og Sebastian Grønning har været meget ærlig omkring, hvor han står. Det har jeg stor respekt for. Han har kigget mig i øjnene, og sagt, at han ønsker at forlade AGF for at få noget fast spilletid et andet sted. Det har jeg accepteret. Det har sportschefen accepteret. Og så må vi se, hvad der sker, siger Uwe Rösler således og fortsætter:

Læs også: Avis: AGF-angriber kan være på vej væk

– Jeg har fuld forståelse for, at han ikke er tilfreds, for han kom til klubben efter en svær tid i udlandet, og trængte til at spille fra start. Han er 25 år og vil spille fodbold. Selvfølgelig vil han det. Men jeg kan ikke give ham en startplads, når jeg har en Patrick Mortensen, der er så vigtig for holdet. Og jeg kommer ikke til at spille med dem begge fra start. Det har jeg gjort helt klart, lyder det fra cheftræneren.

Sebastian Grønning har ellers tidligere haft stor succes i Superligaen, da han bombede mål ind for Viborg FF, der sikrede ham et skifte til sydkoreansk fodbold og Suwon Bluewings.

 

OVERSIGT

Scroll to Top