Iskold Ronaldo smider bombe: Stopper karrieren i december, hvis det sker

The perfect guide to the casino

Iskold Ronaldo smider bombe: Stopper karrieren i december, hvis det sker

I sit store interview med Piers Morgan afslørede Cristiano Ronaldo, at han stopper sin aktive karriere, hvis han fører Portugal til VM-triumf i december. 

Gratis LeoVegas-konkurrence: Vind 1,5 millioner kroner på VM-gruppespillet her

Cristiano Ronaldos store interview med Piers Morgan har været den seneste uges helt store nyhed. Overfor den kontroversielle engelske TV-vært fortæller den portugisiske superstjerne alle sine holdninger til Manchester Uniteds ejere, sine holdkammerater og cheftræner Erik ten Hag uden at lægge skjul på noget.

GAVEODDS: Få odds to, hvis Danmark går videre fra gruppen

Hvis man skal tro engelske medier, har Manchester United allerede besluttet sig for at skille sig af med Ronaldo ved første lejlighed, da forholdet nu er ødelagt og ikke kan repareres længere. Det er dog ikke sikkert, at United overhovedet får muligheden for at sælge Ronaldo. I interviewet fortæller han nemlig, at han måske stopper karrieren i december. Det kræver bare, at én ting sker.

Læs mere: Qatar bandlyser øl ved VM i fodbold

Da Piers Morgan spørger Ronaldo om, hvorvidt han vil stoppe sin karriere, hvis han vinder VM med Portugal næste måned, svarer Ronaldo:

–  Ja, så stopper jeg. 100 procent.

Hvis Portugal ikke går hele vejen, så planlægger superstjernen dog at blive ved med at spille et par år endnu.

GODT TILBUD: Spil op til 500 kr. på Danmark – Tunesien risikofrit her

– Jeg ønsker at spille i to eller tre år mere. Maksimalt to eller tre år. Jeg ønsker at indstille karrieren, når jeg er 40 år. Jeg synes, at 40 vil være den perfekte alder. Men jeg ved det ikke, jeg kan ikke forudse fremtiden. Nogle gange kan man ikke planlægge livet. Og man ved aldrig, hvad der kommer til at ske, siger han til Piers Morgan.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top