Liverpool er sat til salg

The perfect guide to the casino

Liverpool er sat til salg

Liverpools amerikanske ejer, Fenwick Sports Group, har sat klubben til salg. Ifølge The Athletic har FSG sammensat et fuldt salgsprospekt til interesserede købere, skriver Daily Mirror.

De har fået de store amerikanske finanshuse Goldman Sachs og Morgan Stanley til at assistere med salget af fodboldklubben, men det står uklart hen, om det er sandsynligt, at der er en handel på vej.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

I en erklæring fra FSG hedder det:

– Der har for nylig været en række ejerskifter og rygter om det samme i den engelske Premier League, og det har uundgåeligt ført med sig, at vi regelmæssigt er blevet adspurgt om ejerskabet af Liverpool.

– FSG har ofte modtaget udtryk for interesse fra tredje part om at blive aktionær i Liverpool, Vi har tidligere sagt, at hvis det skete under de rette betingelser, ville vi overveje nye aktionærer, hvis det kunne være i Liverpools interesse.

– FSG forbliver fuldt engageret i Liverpools succes både på og uden for banen.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Hovedparten af FSG ejes af John W. Henry, der grundlagde firmaet sammen med formand Tom Werner. Gruppen solgte 11 procent af aktierne til RedBird Capital Partners sidste år for 750 millioner dollar, knap 5,6 milliarder kroner.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top