DBU og ni andre fortsætter kritisk dialog

The perfect guide to the casino

DBU og ni andre fortsætter kritisk dialog

DBU-direktør Jakob Jensen er medunderskriver af et brev til det internationale fodboldforbund FIFA, hvor ti VM-deltageres fodboldforbund skriver, at de ikke vil følge FIFA’s opfordring til kun at fokusere på fodbold under den forestående VM-slutrunde i Qatar, fortæller Ritzau.

– FIFA har gentagne gange forpligtet sig til at levere konkrete svar, og vi vil fortsætte med at presse på for at få disse leveret, skriver Dansk Boldspil-Union sammen med kollegerne fra Tyskland, England, Belgien, Holland, Portugal, Schweiz, Norge, Sverige og Wales i svaret til FIFA.

 

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

– Vi vil fortsætte med at udnytte momentum for positiv og progressiv forandring i Qatar.

– ­Og vi vil fortsætte med at argumentere for et endegyldigt resultat og en opdatering på de to centrale udestående spørgsmål, vi har diskuteret med FIFA gennem lang tid, skriver de ti fodboldforbund.

Alliancen refererer til en kompensationsfond for migrantarbejdere og et center i Doha, der skal arbejde for migrantarbejdernes rettigheder.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Vi tror på, at fodboldens styrke kan være med til at fremme positive og troværdige bidrag til progressive bæredygtige forandringer i verden, lyder det fra de ti lande, der sammen udgør en arbejdsgruppe i Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA), der arbejder for menneske- og arbejdsrettigheder.

Gruppen af fodboldforbund anerkender, at der har været ”markante” forbedringer i migrantarbejdernes rettigheder samt, at der er blevet garanteret for LGBTQ-personers sikkerhed under VM.

Men derved er det altså ikke gjort, mener de ti fodboldforbund.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top