Arteta er Arsenals bedste manager

The perfect guide to the casino

Arteta er Arsenals bedste manager

Efter søndagens sejr over Chelsea har Arsenals manager, Mikel Arteta, endelig sagt offentligt, at London-klubben bejler til det engelske mesterskab. Sejren betød samtidig, at spanieren nu er den mest succesfulde manager i klubben efter 150 kampe, skriver The Sun.

Arteta har nu 87 sejre med Arsenal, fem flere end Arsene Wenger havde på det tidspunkt i sin lange karriere i klubben. George Graham opnåede ligeledes 82 sejre i sine første 150 kampe på manager-posten hos The Gunners.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

­- I dag er vi en ægte udfordrer til titlen, men i fodbold kan der være stor forskel på i dag og i morgen, så lad os bare nyd øjeblikket, sagde Arteta efter 1-0-sejren.

– Manchester City har verdens bedste manager, og det bedste hold i verden. De har vist stabilitet i alle turneringer.

– Vi skal have meget stor respekt for det. Vi er blevet meget bedre som hold, spiller bedre, og får rigtig gode resultater lige nu.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Det er klart, at det er tidligt på sæsonen, og vi bliver nødt til at bevare vores niveau. Det bliver en lang, lang maraton, men vi er kommet godt fra start, sagde han.

Arsenal har ligget på førstepladsen i Premier League siden sejren i Bournemouth den 20. august, Arteta kalder sejren over Chelsea en stor sejr og et vigtigt skridt på vejen.

 

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Læs også: Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

– Vi var oppe mod en stor modstander med verdensklassespillere på alle pladser. At kunne dominere kampen og vinde til slut, betyder virkelig meget. Forhåbentlig kan det give drengene endnu mere tor på tingene, sagde manageren.

– Da vi tabte til Manchester United, viste vi for lidt disciplin, og det er nødvendigt at yde det, du kan, ellers bliver du straffet. Men vi lærte vores lektie, og det var fantastisk at se holdet i dag tage endnu et skridt mod toppen.

– Vi var under pres, fordi vi mistede førstepladsen lørdag. Vi forberedte holdet på, at de skulle komme her og vinde i dag, og drengene gjorde det. De var fænomenale, mente Arteta.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top