Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

The perfect guide to the casino

Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

Ifølge Reuters så har værtsnationen for det kommende VM smidt tusindvis af udenlandske arbejdere på gaden.

Det er ikke mange positive historier, som man har hørt fra Qatar. Det har længe været kendt, at en masse udenlandske arbejdere har bygget de mange nye stadions, hvor de har haft både dårlige og farlige forhold.

Nu skriver Reuters så, Qatar har gjort tusindvis af arbejdere hjemløse, blot tre uger før slutrunden. Det forlyder, at de har ryddet en masse bygninger i Doha, hvor de boede.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

De er blevet fjernet fra det område, hvor en masse besøgende skal opholde sig, når slutrunden sparkes i gang. Det drejer sig om 12 bygninger, der er blevet ryddet, og som har efterladt en masse mennesker uden et hjem i et fremmed land.

– Ved en bygning, som ifølge beboerne fungerede som bolig for 1200 arbejdere i Dohas Al Mansoura-distrikt, gav myndighederne omkring klokken 20 folk besked om, at de havde to timer til at komme ud, skriver Reuters.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

22.30 blev de mange mennesker smidt ud, og så blev dørene låst. Der var angiveligt flere, som ikke nåede hjem og hente deres ting. Mediet har talt med nogle af de berørte, og de er nu tvunget til at sove på gaden.

Regeringen i Qatar har dog oplyst, at episoden ikke har noget at gøre med det nært forestående VM.

Vani Saraswathi, der er leder af et projekt, der kæmper for migranters rettigheder fortæller, at rydningen er med til at sikre den status, som Qatar har. Her forventer man, at de fastholder en attraktiv og flot facade udadtil, og derfor er ikke plads til de mange arbejdere, som har været med til at realisere VM-slutrunde,

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top