The perfect guide to the casino

FCK-hooligans bag angreb på Alpha i Brøndby mandag aften

Ekstra Bladet har i dag afsløret, at det var FCK-hooligans, der stod bag angrebet på folk fra Brøndby-fangruppen, Alpha, mandag aften. 

Mandag aften blev en normalt stille vej i Brøndby lavet om til et rent ragnarok af vold, da mellem 30 og 40 personer angreb et klubhus tilhørende Brøndby-fangruppen Alpha. Politiet kunne efterfølgende ikke sige med sikkerhed, hvem der stod bag angrebet, men det har Ekstra Bladet nu afsløret.

Mediet kan fortælle, at det var FCK-hooligans, der stod bag angrebet. De beskriver angriberne som værende en del af det voldsparate miljø omkring FC Københavns stemningstribune, Sektion 12.

I alt var der ifølge politiet 30-40 angribere. Det oplyste de tirsdag formiddag:

– 30-40 personer angreb adressen, hvor der var 10 personer tilstede. Det førte også til flere knuste ruder og groft hærværk på en række biler i området, lød det fra politiet, der dog ikke ønsker at oplyse, om de er bekendte med, hvem der står bag, fortalte Københavns Vestegns Politi.

Angrebet på Alpha er formentlig en del af optakten til onsdagens Champions League-kamp mellem FC København og Borussia Dortmund. Der har været et længerevarende venskab mellem dele af hooliganmiljøet i både Brøndby og Dortmund, og derfor så man også flere FCK-fans blive overfaldet af Brøndby-fans ved den omvendte kamp i Tyskland.

OVERSIGT

Scroll to Top