Begejstret Brøndby-legende: Det er det eneste rigtige

The perfect guide to the casino

Begejstret Brøndby-legende: Det er det eneste rigtige

Allan Ravn mener, at klubben har taget den helt rigtige beslutning med salget.

Brøndby er blevet solgt til udenlandske ejere. Det blev en kendsgerning fredag, da de offentliggjorde det på et pressemøde.

Jan Bech Andersen kaldte det for en glædens dag, men det er ikke alle, som ser sådan på det. Fangruppen Alpha har været ude og sige, at de vil lave et stemningsboykot for resten af 2022. En gruppe fans var også mødt op på Brøndby Stadion, hvor de hængte bannere op med teksten:

‘Fra amatørklub med lokalforankring til klub med landskendt ry & rygte til 14% af Global Football Holding Group’

‘Det her er den mørkeste dag i Brøndbys Historie’

Læs også: CVs våde drøm: Vil forlænge med Maxsø, men én ting bliver ændret markant

Brøndby-legende Allan Ravn, som spillede 235 kampe i den gule trøje, forsikrer nu fansene om, at Brøndbys DNA nok skal bestå, selvom klubben er kommet på udenlandske hænder.

– Fra et forretningsmæssigt synspunkt så er det absolut det eneste rigtige.

– Det var også på tide, at man fik lavet den manøvre her, så jeg vil sige kæmpe tillykke til Brøndby og til ledelsen, og jeg er sikker på, at når støvet først har lagt sig, at den dna, man snakker om som fan, den skal man ikke være bange for, da den er så forankret.

Han kan sagtens forstå bekymringen hos fansene, men set ud fra et sportsligt perspektiv, så er det den rigtige beslutning.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Der er ingen tvivl om, at hvis Brøndby skal være en del af europæisk fodbold uden bare at være til stede, så er det den eneste vej. Men jeg kan godt forstå, at hvis man står på sydsiden og gerne vil have ro omkring sin klub.

– Om det nu er den rigtige ejer, der må vi gå ud fra, at due diligence er lavet efter alle kunstens regler. Men når alt kommer til alt, hvis Brøndby ikke skal køres agter ud, så skal der altså penge i kassen.

Allan Ravn spillede i Brøndby i næsten hele sin karriere, hvor det blev til fire mesterskaber samt en pokaltitel.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top