The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-profil sammenlignes med Raúl

Jesper Lindstrøm scorede et forrygende mål mod Leverkusen, og det hyldes han nu for.

‘Jobbe’ er bare i forrygende form for tiden, hvor det bare ligner, at han nyder og spille fodbold. Det er blevet til tre mål i de seneste to Bundesliga-kampe, og særligt det seneste mod Leverkusen var flot.

Mediet Sky Sport fremhæver derfor danskeren som en af hovedpersonerne i Eintracht Frankfurt i øjeblikket.

– Den unge danskers udvikling fra chancedræber til iskold målscorer hænger også sammen med et specielt boost fra London, skriver Sky Sport således, med reference til interessen fra Arsenal, som Lindstrøm overfor Tipsbladet har omtalt som et ‘selvtillidsboost’.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Midt i den dundrende jubel på Frankfurts Waldstadion var der undrende blikke og munde, der stod på vid gab. Blev skuddet afrettet? Mente han det? I første omgang var det ikke afgørende, for Jesper Lindstrøm fik fremprovokeret scoringen til 3-1. Senere, i den langsomme gengivelse, var ikke kun Eintracht Frankfurt-tilhængerne målløse. Afrettet skud? Slet ikke. Lindstrøm vidste præcis, hvad han lavede. Det var et af disse magiske øjeblikke, som falk vandrer mod fodboldstadions for at overvære.

Kasper Hjulmand skal snart udtage sin VM-trup, og her er Lindstrøm efterhånden et ganske sikkert kort, da han er en af de mest formstærke spillere fra Danmark i øjeblikket.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Sky Sport skriver yderligere, at Lindstrøms kasse mod Leverkusen vil stå stærkt i erindringen hos de tyske fans, og de sammenligner ham herefter med Raúl González, som lavede mange af netop den type mål.

Mediet roser ham for, at hans afslutningsevner til denne sæson er blevet forbedret markant. De mener, at han er en af de mest urørlige spillere i Frankfurt.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top