The perfect guide to the casino

Ny Brøndby-ejer: Vil blive mestre og i europæisk gruppespil igen

Ambitionerne er høje hos Global Football Holdings, Brøndbys nye ejere, der vil have klubben tilbage til toppen af dansk fodbold. 

TILBUD: Få odds 2,00 på over 1,5 mål i Manchester City – Leicester lørdag 13.30 hos ComeOn >>

De sidste to sæsoner har været hårde imod Brøndby-fans og budt på flere sportslige skuffelser end glæder. Disse kan dog være ved at være forbi, hvis man skal tro klubbens nye ejere fra Global Football Holdings. Her er ambitionerne med deres nyerhvervede klub nemlig store. Det fortæller de til Brondby.com.

– Vi ser Brøndby IF som en klub med en stærk arv som pioner i dansk fodbold; den første fuldtidsprofessionelle klub i Danmark, den første danske klub, der blev børsnoteret, den første og hidtil eneste danske klub, der har nået en europæisk semifinale. Derudover peger klubbernes mange mesterskaber og pokaltitler på en stærkt forankret klub. I vores perspektiv er alt det grundlæggende på plads, og næste skridt for Brøndby IF er at sikre, at Brøndby igen spiller med om det danske mesterskab og jagter europæiske gruppespil hver sæson, og her kan vi bidrage med kapital og viden, siger Scott McLachlan, der er Global Head of Football hos GFH, til Brøndbys hjemmeside.

McLachlan fortæller også, at GFH primært vil ude støtte til klubben men ellers lade den drive sig selv.

– Vi blander os ikke i den daglige drift, men det vi gør, er at tilbyde støtte og give klubben mulighed for at trække på vores erfaringer og tilbyder adgang til viden, best practice og samarbejder inden for områder som coaching, fysisk præstation, scouting, spillerudvikling, analyser og kommercielle muligheder. Noget af dette kan sikkert komme Brøndby IF til gode, ligesom jeg er overbevist om, at vi også kan lære af Brøndby IF, fortæller han.

GFH og Jan Bech Andersen har forpligtet sig til at skyde 220 millioner kroner ind i klubben i form af et lån. Disse penge skal bruges til at bringe Brøndby tilbage til toppen gennem investeringer i stadion, masterclass og Superliga-truppen.

OVERSIGT

Scroll to Top