Medie: Dansk talent er særdeles eftertragtet

The perfect guide to the casino

Medie: Dansk talent er særdeles eftertragtet

Gustav Isaksen er en eftertragtet herre ude i fodbold-Europa.

FC Midtjylland vandt med hele 5-1 over Lazio i den første kamp for nogle uger siden. En kæmpestor præstation af den danske klub, og særligt en spiller var flyvende, nemlig Gustav Isaksen.

Torsdag aften skal FCM endnu engang op imod italienerne, hvor de stadig har rig mulighed for at spille sig videre i en helt lige gruppe.

Gustav Isaksen fortæller inden kampen, at præstationen i den første kamp fik telefonen til at være rødglødende.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Der har været rigtig mange agenter, men alle, der har forsøgt, har jeg bare meddelt, at de skal tage fat i min egen agent, så må de snakke sammen, siger Gustav Isaksen som ubevidst nikker, når navne som Jorge Mendes, Raiola-familien, Pini Zahavi og Jonathan Barnett nævnes.

Tidligere har det været nævnt, at storklubber som Dortmund, AC Milan og Ajax er eller at interesserede i den unge hurtigløber, men Steinlein og Co. sælger nok kun, hvis det rette bud kommer.

Kantspilleren er blot 21 år, og i denne sæson har han spillet sig ind som fast mand for ulvene. Han står noteret for seks mål i 22 kampe.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Han har kontraktudløb med midtjyderne i sommeren 2024, så det er også snart tid til, at en stor beslutning skal træffes. Enten så skal kontrakten forlænges, og ellers skal de gå efter et stort salg til sommer, hvis de stadig vil have en pæn sum for danskeren.

Han kan med et par store præstationer i de sidste Europa League-kampe sikre sig en ny stor kontrakt udenlands.

Hans agent er Preben Lundbye, der har været træner i Silkeborg IF.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top