DBU afslører: Så meget kommer de danske fans i undertal

The perfect guide to the casino

DBU afslører: Så meget kommer de danske fans i undertal

DBU oplyser nu, at der blot er solgt omkring 800 billetter til danske fans til hver af de tre gruppekampe.

De danske rød-hvide fans kommer i stort undertal til VM slutrunden i Qatar, som skydes i gang om under en måned. DBU har netop offentliggjort, at der blot er solgt 700-800 billetter til danske fans til hver af de tre gruppekampe. Danmark er i gruppe med Australien, Tunesien og Frankrig.

Grunden til de få danskere kan findes i de dyre hotelpriser, samt den generelle kritik, som der har været af Qatar.

Især den seneste måned har billetsalget været helt horribelt. I slutningen af september var der samlet set solgt cirka 2000 billetter, og det tal ligger nu på omtrent 2200.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Det er eksempelvis et godt stykke fra vores kommende modstander Australien, som den seneste måned har solgt utroligt mange billetter. Det kan Australiens Fodboldforbund afsløre, og det betyder, at hele 23.000 australiere har sikret sig billet til slutrunden. Det giver et snit på 7500 i gennemsnit, som er cirka en tidobling af danskere.

Derudover så melder FIFA, at Frankrig er i top-10 over de lande, som har solgt flest billetter. Forbundet vil dog ikke offentliggøre nogle konkrete tal fra billetsalget.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Det franske medie Sudouest.fr meldte dog i september, at der som minimum vil være mellem 3500 og 5200 franskmænd på plads til hver af de tre gruppekampe, så de kan støtte de franske verdensstjerner.

I Qatar bor der i omegnen af 26.000 tunesere. Man må derfor forvente, at de også for en solid opbakning til kampene, men Tunesiens Fodboldforbund har ikke ville komme med konkrete tal.

Danmarks første kamp er mod Tunesien d.22 november, herefter gælder det Frankrig fire dage senere, inden at vi møder landet fra “Down Under” d.30 november

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top