Avis: Juventus lurer på tidligere Superliga-profil

The perfect guide to the casino

Avis: Juventus lurer på tidligere Superliga-profil

Ifølge La Gazzetta dello Sport, så følger Juventus den tidligere Sønderjyske spiller Emil Holm.

Det kører ikke ligefrem på skinner i den italienske storklub, og tirsdag røg de også ud af Champions League efter nederlag til Benfica. Et mesterskab i den italienske liga ser efterhånden også svært ud, da Napoli er hele ti point foran på nuværende tidspunkt.

Det kan derfor tænkes, at der snart skal sek et generationsskifte i Torino-klubben. En af de positioner hvor det trækker op, det er backpositionen.

Her har både Alex Sandro og Juan Cuadrado kontraktudløb til sommer, og man er derfor begyndt at kigge efter alternativer.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Her skriver La Gazzetta dello Sport, at en svensker er på blokken, og det er en spiller, som Superliga-fans genkender.

Det er nemlig svenske Emil Holm, der har været i forrygende form for Spezia i denne sæson, hvor han har bidraget med et mål og to oplæg i Serie A.

Mediet skriver videre, at “Den gamle dame” enten vil hente den unge svensker, og ellers vil de kigge mod Manchester United, som har en Diogo Dalot på højrebacken

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Der skal også noget nyt ind til venstresiden, og her har man blikket rettet mod Alejandro Grimaldo, men her er de angiveligt ikke den eneste italienske klub, som er interesseret. Inter er nemlig også lune på den spanske back, så det bliver spændende, hvem der vinder kapløbet.

Emil Holm skiftede til Spezia i sommers, og han har derfor kontrakt frem til 2026.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top