Vanvittigt: Ronaldo mistænker holdkammerater

The perfect guide to the casino

Vanvittigt: Ronaldo mistænker holdkammerater

Lokalavisen Manchester Evening News menes at vide, at flere af United spillerne foretrækker en startopstilling uden Ronaldo.

En stor procentdel af United-truppen foretrækker at spille uden Cristiano Ronaldo. Det skriver Manchester Evening News i hvert fald, og det er stadig uklart, hvornår portugiseren er tilbage i truppen. Indtil videre er han sat udenfor førsteholdet ugen ud, og han er derfor heller ikke med, når Manchester United gæster Chelsea på lørdag.

Stjerneangriberen valgte i onsdagens kamp mod Tottenham at forlade stadion før tid. Det kom senere frem, at han modsatte sig en indskiftning, og det har Erik ten Hag nu draget konsekvensen af.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Der er angiveligt flere af spillerne, som mener, at Ronaldos tilstedeværelse har en negativ indflydelse på Bruno Fernandes og hans præstationer. Fernandes scorede i onsdagens kamp, og han blev tilmed kåret som kampens spiller – vel at mærke i en kamp, hvor Ronaldo ikke var på banen.

Det meldes dog også, at Ronaldo fortsat er meget respekteret i truppen, hvor mange unge spillere ser op til ham. Harmonien i truppen skulle tilsyneladende også være meget bedre end i sidste sæson, hvor der var konstante meldinger om intern uro blandt spillerne.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– På trods af harmonien i truppen, så mistænker Ronaldo nogle holdkammerater for at have forsøgt at underminere hans status i omklædningsrummet, omend Ronaldo selv stilllede spørgsmålstegn ved Maguires status som anfører under et møde med Ralf Rangnick i sidste sæson, skriver Manchester Evening News.

Avisen skriver yderligere, at United forsøgte at skille sig af med angriberen i sommerens transfervindue. Adskillige store klubber, som blandt andet Bayern München, Chelsea og Atletico Madrid, fik ham tilbudt, men de takkede alle nej tak. Portugiseren modtog kun et konkret tilbud, og det kom fra en klub i Saudi-Arabien, men det blev som bekendt ikke til noget.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top