Store problemer: Jon Dahl i kæmpe skænderi med spiller

The perfect guide to the casino

Store problemer: Jon Dahl i kæmpe skænderi med spiller

Jon Dahl Tomasson er cheftræner i engelske Blackburn, og det har indtil videre været en stor succes.

Det kører strygende i Blakcburn for den tidligere landsholdsangriber, hvor de lige nu er placeret på andenpladsen i The Championship, og her ligger de á point med QPR på førstepladsen.

Tirsdag hentede de en sejr på 2-0 mod Sunderland, men det var uden profilen Bradley Dack, og det var der en helt særlig grund til.

Mediet Football Insider skriver nemlig, at Tomasson angiveligt endte i et stort skænderi med profilen, som altså var så voldsomt, at han ikke var en del af kamptruppen i tirsdags.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Han blev i et interview med Lancashire Telegraph spurgt ind til skænderiet, hvor han dog nedtonede problemerne, mens han også svarede på, om han har talt med Dack efter tirsdagens kamp.

– Ja, selvfølgelig. Jeg taler med alle mine spillere næsten hver dag for at få et forhold. Som jeg har sagt, vil vi meget gerne have ham tilbage på sporet, men han har været ude i to år, og det er ikke nemt at komme tilbage, siger han og fortsætter:

– Vi ved alle, at når man har været ude i et stykke tid, kan det tage lige så lang tid at komme igen, siger danskeren.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Profilen har siddet ude i lang tid med to korsbåndsskader, og han er angiveligt ikke kommet tilbage på sit vante niveau. Han har primært været brugt som reserve under Jon Dahls tid i klubben, og nu skulle de være klar til at sælge ham. Englænderens kontrakt udløber til sommer.

Han har optrådt 152 gange for Blackburn, hvor det er blevet til 52 mål og 27 assists.

Jon Dahl og Co. skal i aktion igen imorgen, når de tager imod Birmingham på hjemmebane.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top