PC nedtoner kritik: Hvem kan gøre det bedre end mig?

The perfect guide to the casino

PC nedtoner kritik: Hvem kan gøre det bedre end mig?

Peter Christiansen forsvarer de indkøb, som han har lavet i FC København.

Sportsdirektøren har lavet mange indkøb i hans tid i FC København, og det er langt fra alle, som har været en succes. Her kan blot nævnes Paul Mukairu, Mamoudou Karamoko, Luther Singh, Akinkunmi Amoo og Khouma Babacar, som nogle af de spillere, der er blevet hentet til hovedstaden.

Det er dog med blandet succes, hvor blandt andet Khouma Babacar ikke har været en del af kamptruppen de seneste syv kampe. Angriberen har tidligere spillet for klubber som Fiorentina og Sassuolo, men han er endnu ikke lykkedes i FCK.

PC indrømmer også, at ikke alle hans indkøb har præsteret som håbet, men at det er trænerteamets ansvar, at få spilleren op i gear.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Jeg er ikke bange for at sige, at det ikke er faldet ud for de fleste, som jeg havde håbet på. Men jeg er bare nødt til at sige igen, at vi henter spillere med potentiale.

– Så det er også trænergruppen og spillerens opgave at få det til at klikke.

Han har været udsat for heftig kritik af blandt andet klubbens fans, men han holder dog fast i, at han indtil videre har leveret et fint stykke arbejde.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Det er fair nok at have den betragtning, men vi er trods alt blevet danske mestre og er i Champions League, mens vi på akademiet leverer spillere til. Så jeg ved da ikke, om det ikke har været en succes.

– Jeg vil gerne finde den sportsdirektør, som kan gøre det ret meget bedre, lyder det fra Peter Christiansen på fredagens pressemøde.

På pressemødet understregede sportsdirektøren også, at en del af klubbens nye strategi betyder, at transferbudgettet skal øges. D

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top