Medie: Vestjyske klubber hiver FCM i retten

The perfect guide to the casino

Medie: Vestjyske klubber hiver FCM i retten

Flere klubber i det vestjyske føler sig snydt af FC Midtjylland og Rubin Kazan, og de vil nu hive dem i retten.

FC Midtjylland valgte i sommers at hente Anders Dreyer hjem på en permanent kontrakt, og det har vist sig at være en rigtig god ide. På banen har han kvitteret med syv mål indtil videre i denne sæson, men nu er der opstået problemer udenfor banen.

Midtjyderne købte kantspilleren hjem for 42.5 millioner kroner, men FCM mener selv, at han blot kostede 5.2 millioner kroner, hvilket må siges at være en god handel, hvis det holder stik. Det mener Ribe Boldklub, Bramming Boldklub og Esbjerg fB dog ikke, at det gør.

Dreyer er samlet set blevet handlet for 75 millioner kroner siden sommeren 2021, hvor han skiftede til den russiske klub. De tre klubber mener, at det beløb er blevet streget, da FC Midtjylland fjernede den gæld, som russerne havde til dem i forbindelse med handlen sommeren forinden.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Det betyder, at de tre barndomsklubber får væsentligt færre solidaritetspenge, end de selv mener, at det er berettiget til. Solidaritetspenge betales til de klubber, som har arbejdet med spilleren på ungdomsniveau, og det betaler hver gang, at en spiller skifter klub.

Den russiske klub sendte angiveligt penge afsted til de tre klubber sidste sommer, da første rate skulle betales. De har efterfølgende valgt at sløjfe det resterende beløb, da gælden blev fjernet i forbindelse med handlen denne sommer.

Midtjyderne har også meddelt de tre klubber, at de ikke regner ud fra gælden på 37.5 millioner kroner, når de udbetaler solidaritetspengene.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Klubberne står derfor til at modtage 250.000 kroner, men de havde fået 1.3 millioner kroner mere, hvis gælden var blevet medregnet.

– Vi står sammen med Ribe og Bramming i denne sag. Vi føler, der er tale om to handler, hvor vi har krav på et betragteligt solidaritetsbeløb, siger Esbjergs direktør, Jens Hammer Sørensen, til Ekstra Bladet.

– Jeg anfægter deres lyst til at betale det rigtige solidaritetsbeløb. Det må retten så afgøre, siger han.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top