Bundesliga-dansker forklarer holdkammeraternes udsædvanlige gestus

The perfect guide to the casino

Bundesliga-dansker forklarer holdkammeraternes udsædvanlige gestus

Spillerne fra Union Berlin hyldede deres danske holdkammerat, som lige nu gennemgår en svær tid med familien.

Union Berlin har overrasket alt og alle denne sæson, og de indtager lige nu Bundesligaens førsteplads, hvor de senest hentede en imponerende sejr mod Dortmund. De har danske Frederik Rønnow på kassen, og han har fundet storspillet frem i denne sæson, da han blot har lukket seks mål ind i sæsonens første ti kampe.

Det er dog en anden dansk mĂĄlmand fra hovedstadsklubben, som kom i fokus, da holdet spillede DFB Pokal i onsdags, og det er Jakob Busk. Det er mere end fire ĂĄr siden, at danskeren senest vogtede buret for hovedstadsklubben.

Han var heller ikke i truppen, da Union Berlin slog Heidenheim på hjemmebane i DFB Pokalen. Da angriberen Sven Michel scorede til slutresultatet 2-0, så fremviste han en trøje med Busks navn og nummer på ryggen.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Nu afslører Jakob Busk på Twitter, hvad den markering handlede om. Hans lille søn er nemlig blevet opereret for tredje gang.

– Heldigvis gik alt godt, og vi hĂĄber alle, at alt bliver godt nu. Det var en stor gestus fra holdet og klubben, der har givet mig og min familie utrolig stor støtte i denne tid.

– Det er det, der kendetegner “os” i Union Berlin. Vi er en stor familie, som er der for hinanden, nĂĄr det er nødvendigt. Det kan ses pĂĄ banen, hvor vi nu og i de seneste ĂĄr har haft stor succes. Mange tak, gutter, skriver Busk.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Danskeren spillede regelmæssigt for hovedstadsklubben fra 2015 til 2018. Klubben rykkede i 2019 op i landets bedste række, og han har sidenhen ikke fået meget spilletid.

Du kan se Jakob Busks Twitter opslag herunder:

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top