Brøndby-talent måtte indstille karrieren: Jeg har ikke opgivet drømmen om Superligaen

The perfect guide to the casino

Brøndby-talent måtte indstille karrieren: Jeg har ikke opgivet drømmen om Superligaen

Han sagde farvel til drømmen om Superliga fodbold, da han i august indstillede karrieren.

For blot tre måneder siden sagde Joel Kabongo farvel til livet som professionel fodboldspiller. Den 24-årige tidligere Brøndby-talent troede, at han havde sagt farvel til drømmen forevigt.

– Da jeg først trak stikket, tænkte jeg, at det sgu nok ikke ville lykkes. Men når man sidder her nu, så håber jeg da stadig på det. Jeg kan mærke, at det begynder at krible i mig for at spille fodbold igen, også fordi jeg egentlig har det godt. Men jeg finder først ud af, hvordan jeg rigtigt har det, når jeg er på banen, siger Joel Kabongo til B.T.

Den unge forsvarsspiller har igennem hele sin karriere været hårdt ramt af skader, hvor særligt ryggen og knæet har været udsat for meget. Det var også sidstnævnte, som tvang ham til at tage den svære beslutning.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Derfor understreger han også, at knæet skal igennem et grundigt tjek inden, at han eventuelt vender tilbage til grønsværen. Hvis knæet tillader det, så udelukker han ikke muligheden for at vende tilbage til topfodbold.

– Jeg håber, at en pause på et års tid kan rette nogle ting op, så jeg kan begynde igen, siger han og fortsætter:

– Jeg har ikke slukket drømmen om Superliga, men jeg ved også godt, at det bliver svært, når jeg har holdt pause. Vi må se, hvad der er af muligheder, men jeg kigger efter Superliga eller 1. division.

Han blev som 18-årig rykket op i Brøndbys førsteholdstrup, og her blev han hurtigt udråbt til at være den nye Daniel Agger. Han har siden den dag levet af at spille fodbold, og hvis han starter igen, så går han all in.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Hvis jeg begynder at spille igen, så er det for at leve af det. Jeg tror ikke, at jeg ville være god til det andet.

– Det vil ikke være på hyggeplan. Måske er det dér, jeg starter, for at finde ud af, hvad jeg kan. Men jeg vil hurtigt gå op, hvis jeg er dygtig nok – og det kommer ikke af sig selv at spille på højt niveau, men jeg vil gå efter at spille så højt niveau som muligt, siger han.

Han har tilbragt størstedelen af sin karriere i Brøndby, men midterforsvareren nåede også forbi Fremad Amager og Randers FC, hvor Kronjylland blev sidste stop.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top