Bekræftet: Aston Villa fyrer Gerrard

The perfect guide to the casino

Bekræftet: Aston Villa fyrer Gerrard

Steven Gerrard er fortid som manager i Aston Villa

Fyringen er en kendsgerning efter Aston Villas smertefulde nederlag torsdag aften, hvor man tabte hele 3-0 mod oprykkerne fra Fulham. Det meddelte klubben kort tid efter slutfløjt.

Birmingham-klubben har fået en forfærdelig start på denne sæson, da de blot har vundet to gange i de første elleve spillerunder. Derudover har holdet blot scoret 7 mål, så hans sæde var varmt forud for torsdagens kamp.

Her blev han heller ikke hjulpet synderligt på vej af sine spillere, da de både indkasserede et rødt kort og straffespark, mens Tyrone Mings også lavede selvmål.

Læs også: CVs våde drøm: Vil forlænge med Maxsø, men én ting bliver ændret markant

– Vi vil gerne takke Steven for hans hĂĄrde arbejde og engagement og ønsker ham alt godt for fremtiden, lyder det fra en talsperson pĂĄ Aston Villas hjemmeside.

Gerrard udtalte ellers efter kampen, at han ikke ville give op, selvom tingene så svære ud. Han slap dog også for at smide håndklædet i ringen, da klubbens ledelse valgte at gøre det istedet for.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Den tidligere Liverpool-anfører har været ansat som manager i Aston Villa siden november 2021, og han nåede derfor ikke engang et år i jobbet.

Klubben hentede ham i skotske Rangers, hvor han leverede et fremragende stykke arbejde. Han formĂĄede at hive det skotske mesterskab til klubben, og det sikrede ham altsĂĄ et job i Premier League.

Det blev ikke den store succes, og nu efterlader han Aston Villa i en tæt bundkamp.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top