The perfect guide to the casino

Vildt tilbud fra ComeOn – Scor odds boost på Arsenal – Spurs her

Hos bookmakeren ComeOn kan du til lørdagens kamp mellem Arsenal og Tottenham få odds 2 på over 1,5 mål i kampen. Oddset er boostet fra 1,4 for alle spillere, og du kan dermed få et tårnhøjt odds, hvis du spiller på kampen. Det kræver blot, at du har en konto hos ComeOn, og så kan du sikre dig en ekstra stor gevinst, når Harry Kane, Gabriel Jesus og de andre stjerner banker mål ind i London-braget.

 

Hent dit oddsboost hos ComeOn her >>

 

Sådan får du odds 2 på mål i Arsenal – Tottenham

Alle danskere over 18 år kan benytte sig af ComeOns fremragende Arsenal – Tottenham odds boost. Du skal blot følge trinene forneden, og så kan du få ekstra stor gevinst, hvis der bliver scoret mindst to mål i Arsenal – Spurs lørdag eftermiddag.

  1. Gå til ComeOn.dk
  2. Opret konto og indbetal mindst 100 kroner
  3. Gå til ComeOn Episke Super-odds
  4. Spil op til 100 kroner på det forhøjede odds
  5. Få din gevinst uden omsætningskrav efter kampen

Spillet kan som sagt benyttes af alle danskere med en ComeOn-konto. Det betyder ikke noget, om du har været oprettet derinde længe, eller om du opretter din konto i dag. Alle kan benytte sig af tilbuddet så længe, at du har penge at spille for på din konto.

Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, og dermed sikre dig 100 gode danske kroner lige ned i lommen. Det er selvfølgelig ikke en kæmpe gevinst, men værdien er enorm i et spil, der næsten er sikkert.

 

Regler og vilkår for ComeOn Episk Super-odds

ComeOns tilbud er ganske ligetil. Alle danskere med en ComeOn-konto kan spille så længe, at de er over 18 år. Hvis du allerede har en konto, skal du bare gå til ComeOn Episke Super-odds i menuen, og hvis du ikke har, skal du oprette en konto først. Som ny spiller får du selvfølgelig også ComeOns almindelige velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner. Her kan du så passende bruge noget af din bonus på at spille på dette Arsenal – Tottenham odds boost.

Det er værd at bemærke, at du som sagt kun kan spille op til 100 kroner på dette odds boost. Du får din gevinst udbetalt umiddelbart efter kampen som med alle andre. Der er intet omsætningskrav på en eventuel gevinst, så du kan frit udbetale pengene, hvis du har lyst.

Du skal huske på, at du ikke kan kombinere det forhøjede odds med andre væddemål. Det skal altså spilles som single bet.

 

Hent dit oddsboost hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top