Brøndby-angriber efter assist-regn: Jeg skal gøre endnu mere

The perfect guide to the casino

Brøndby-angriber efter assist-regn: Jeg skal gøre endnu mere

Brøndby-angriberen Marko Divkovic har været i fin form i denne sæson med tre assists i Superligaen. Han har dog endnu højere ambitioner. 

Marko Divkovic har været en udskældt herre siden, at han kom til Vestegnen sidste år. Efter en svær debutsæson har kroaten dog spillet flere fine kampe i denne sommer.

I Superligaen har Divkovic tegnet sig for tre assists, hvilket er nok til en del førsteplads på assistlisten, og derudover har han scoret to vigtige mål i Conference League. På trods af de lovende takter er angriberen dog ikke tilfreds.

– Jeg synes, det har været en godkendt start på sæsonen på et personligt plan. Jeg har fået scoret et par mål og lavet nogle assists, men jeg ved, at jeg skal gøre endnu mere, og det arbejder jeg på, siger Marko Divkovic til Brøndbys officielle hjemmeside.

Noget af det, der adskiller kroaten fra mange andre angribere, er hans uselviske spillestil.

– Jeg kigger altid efter mine holdkammerater som det første, når jeg modtager bolden. Er de i en bedre position, så afleverer jeg naturligvis til dem. Niels (Frederiksen, red.) fortæller, hvilke rum, jeg skal finde og løbe i, og så opstår chancerne.

Divkovic er endnu ikke kommet på tavlen i Superligaen i indeværende sæson, men han får chancen senere i aften, når Brøndby gæster AaB klokken 18.00 søndag aften.

Læs Footy.dks odds-eksperts spilforslag til den kamp her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top