The perfect guide to the casino

AaB – Brøndby spilforslag – Det bedste odds på søndagsbraget

Der er lagt op til en interessant kamp, når AaB tager imod Brøndby i søndagens sene Superliga-kamp. Det er et opgør mellem to klubber, der har det svært for tiden, og ingen af holdene har råd til endnu et nederlag. Vi forventer derfor en tæt kamp, hvor der vil være en del nervøsitet på begge sider af bolden, og anbefaler et spil på uafgjort til odds 3,5 hos Betfair.

FØLG SPILFORSLAGET HOS BETFAIR HER >>

AaB har fået en horribel start på Superliga-sæsonen, og de ligger i øjeblikket på næstsidstepladsen. Blot to point har aalborggenserne skrabet sammen i deres første fem kampe, og fansene skriger efterhånden på handling.

Indtil videre stoler sportsdirektør Inge André Olsen dog på den nyansatte cheftræner, Lars Friis, men der skal snart resultater på bordet. De rød-hvide har blot scoret tre mål indtil videre, og de har den suverænt laveste scoringsprocent i Superligaen.

Hos Brøndby ser det ligeledes skidt ud. Holdet fra Vestegnen rejser til Aalborg uden flere profiler, da de er hårdt ramt af skader. Mads Hermansen, Blas Riveros, Simon Hedlund, Andreas Maxsø og Carl Björk sidder alle ude med længerevarende skader. Dermed er det et decimeret BIF-mandskab, der skal forsøge at få noget med hjem fra Aalborg.

Købet af Daniel Wass havde en positiv effekt imod OB i sidste uge, hvor Brøndby vandt 2-0, og imod AaB bliver han rykket op på midtbanen. Herfra kan han diktere kampens tempo sammen med Anis Ben Slimane. Alligevel skal man næppe forvente, at træerne vokser ind i himlen. Wass kan ikke fikse alle Brøndbys offensive problemer, og de får formentlig stadig svært ved at skabe chancer. Brøndby har i øvrigt den næstdårligste scoringsprocent i ligaen.

Vi tror som sagt på en tæt og intens kamp. Det er to hold, der ikke har råd til at tabe, og samtidig to hold, der har umådeligt svært ved at skabe chancer og score på dem. Vi går derfor med det velbetalte X hos Betfair.

FØLG SPILFORSLAGET HOS BETFAIR HER >>

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top