Officielt: De står bag den danske slutrunde-sang

The perfect guide to the casino

Officielt: De står bag den danske slutrunde-sang

Det bliver Alphabeat som skal lave den danske slutrunde-sang.

DBU har her til morgen afsløret, at den officielle danske slutrunde-sang bliver lavet af popgruppen Alphabeat, og sangen kommer til at hedde ‘Danmarks Dynamite’.

Sangen udkommer på fredag, og spillertruppen synger også selv et vers, hvor Kasper Schmeichel, Pierre-Emile Højbjerg og Yussuf Poulsen synger for.

De tre har udtalt følgende om sangen i en pressemeddelelse:

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

– Fodbold og musik kan noget særligt sammen. Vi er mange, der kan huske mange gode fodboldsange – både fra vores barndom og fra vores tid som fans og spillere. Vi håber, at fans i alle aldre har lyst til at synge med på den nye herrelandsholdssang – hele vejen gennem EM-slutrunden og til de mange fodboldfester i hele landet, lyder det fra de danske spillere, mens Alphabeat byder ind:

– Vi synes, det var på tide at Frank Arnesen fik lidt konkurrence. Og vi har kæmpe optur over at Kasper, Pierre-Emile og Yussuf havde mod på at stille sig op foran resten af holdet og synge hele første vers. Det var vigtigt for os, at ’Danmarks Dynamite’ ikke bare er en Alphabeat-sang – men en sang fra Herrelandsholdet og os til hele Danmark, siger popgruppen.

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

Derudover tilføjer Alphabeat selv om sangen:

– Alle har en holdning, når det kommer til fodboldsange – og vi ved jo godt, vi ikke kan gøre alle tilfredse. Men vi har helt bevidst forsøgt at skabe en folkelig og letgenkendelig popsang fuld af eventyr, fællesskab og fodboldsommer. En sang du kan synge med på, om du er 5 eller 85 år gammel.

SE ALT FRA CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: De største kampe i EM-historien: Dengang ‘Faxe’, Vilfort, Schmeichel og alle de andre sørgede for dansk fodbolds allerstørste triumf

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top