Zidane om exit: Klubben har ikke længere den nødvendige tro på mig

The perfect guide to the casino

Zidane om exit: Klubben har ikke længere den nødvendige tro på mig

Zinedine Zidane åbner op omkring sin afsked i Real Madrid.

Zinedine Zidane har valgt at forlade Real Madrid, hvilket han begrunder i et åbent brev i den spanske avis AS. Manglende støtte fra klubben er blandt andet én af grundene til hans exit.

– Nok forlader jeg klubben, men jeg springer ikke over bord og jeg er heller ikke træt af at træne. I maj 2018 forlod jeg klubben efter to og et halvt år med så mange successer, fordi jeg følte, at holdet havde brug for en ny tilgang for at blive på det allerhøjeste niveau, skriver Zidane og begrunder så:

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

– Lige nu er tingene anderledes. Jeg stopper, fordi jeg ikke føler, at klubben længere har den nødvendige tro på mig, som jeg har behov for, og jeg føler heller ikke, at der er støtte til bygge noget på den mellem eller længere bane.

– Jeg forstår godt fodbold, og jeg kender kravene i en klub som Real Madrid. Jeg ved, at når man ikke vinder, så skal man smutte. Men på den måde glemmer man en meget vigtig ting – alt det, jeg har bygget fra dag til dag, det er blevet glemt. Det jeg byggede i mine relationer med spillerne og med de 150 mennesker, som arbejder med og omkring holdet.

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

– Jeg vil gerne have, at der er større respekt for det, vi opnåede sammen. Jeg ville gerne have haft, at mit forhold til klubben og præsidenten havde været lidt anderledes over de sidste par måneder havde været lidt anderledes end andre træneres. Jeg beder ikke om privilegier, men bare lidt flere tanker på tidligere tider, lyder det fra Zidane.

Til sidst understreger Zidane, at han altid vil være taknemmelig for sin tid i klubben, mens han også sender en tak til klubpræsidenten Florentino Perez.

SE ALT FRA CHAMPIONS LEAGEU-FINALEN LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Comunicado Oficial: Zinedine Zidane stopper i Real Madrid

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top