Pause: Danmark holder stand og Portugal er foran efter vildt mål

Der er netop fløjtet til pause i aftenens to sene U21-opgør.

Tidligere på aftenen sejrede Holland med 2-1 over Frankrig, mens Spanien måtte ud i forlænget spilletid, hvorefter de sejrede med 2-1 over Kroatien ved U21-EM.

Her til aften gælder det så Danmarks opgør mod Tyskland, mens Portugal brager sammen med Italien.

Herunder er stillingen i de to kampe:

Danmark 0-0 Tyskland
Portugal 2-1 Italien

Der er altså ikke scoret i Danmarks opgør, hvor Tyskland indtil videre har domineret og spillet sig frem til en del mindre chancer. Jesper Lindstrøm og Jacob Bruun Larsen har også haft et par fine chancer for Danmark.

Portugal kom foran allerede efter 6 minutter, da Dany Mota scorede et flot og akrobatisk mål, hvilket du kan se herunder:

I det 31. minut kom Portugal foran med 2-0, da Dany Mota scorede sit andet mål. I det 45. minut blev der reduceret, da T. Pobega scorede for Italien.

SE ALT FRA CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Danske U21-profiler er forberedt på straffesparksduel: ‘Man skal være klar til alle scenarier’