The perfect guide to the casino

‘Gaxe’ slagtede Brøndby på live-tv i 2019 – Se de vilde meldinger her

Den tidligere TV3 Sport-ansatte Jacob ‘Gaxe’ Gregersen lagde ikke fingre i mellem, da han og et panel for halvandet år siden diskuterede Brøndby i fodboldprogrammet ‘Superliga Uden Filter’.

Niels Frederiksen bliver fyret. Carsten V. Jensen er chanceløs. Det var nogle af de meldinger, der kom fra Jacob ‘Gaxe’ Gregersens mund, da han deltog i ‘Superliga til Citat’ for blot halvandet år siden.

– Det kan aldrig blive en succes. De har 150 forskellige strategier, og selvom CV er den bedste sportsdirektør i Danmark, er han chanceløs. Ledelsen sejler, siger han blandt andet i programmet.

Klippet med Jacob ‘Gaxe’ Gregersen har fået nyt liv på de sociale medier efter Brøndbys mesterskab. Du kan se klippet herunder:

https://www.youtube.com/watch?v=2q-dttrxKwc

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Jacob ‘Gaxe’ får også medhold fra Kenneth Emil Petersen, der kalder Brøndby for en ‘rodebutik’. Det er dog ‘Gaxe’ Gregersen, der har de vildeste meldinger om de blå/gule fra Vestegnen.

– De mangler fart og bedre organisation. Det er et stort kaos, og det klæder dem ikke. Jeg kan ikke se en anden løsning end at man fyrer Niels Frederiksen allerede i foråret.

Ovenstående meldinger har også fået massiv opmærksomhed på Twitter:

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Mr 1%’ ønsker Brøndby stort tillykke med guldet og sammenligner FCN med Robin Hood!

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top