The perfect guide to the casino

Skrottet i Brøndby og på vej mod Premier League: VIL tilbage til Vestegnen

Mads Juel Andersen har kurs mod Premier League, og det stod ikke skrevet i stjernerne, at modstanderne i 2021 kunne hedde Mohamed Salah, Kevin de Bruyne og Bruno Fernandes.

Mads Juel Andersen har gennemgået en kometkarriere, siden han ved kontraktudløb i 2017 blev skrottet af sin barndomsklub, Brøndby IF.

De blå/gule fra Vestegnen havde ingen interesse i at forlænge hans kontrakt. Der var slet ikke dialog om at fortsætte samarbejdet.

– Det var ikke på tale at forlænge. Jeg havde ingen snakke med Brøndby om det, siger Mads Juel Andersen i et telefonisk interview med Ekstra Bladet.

Den unge forsvarsspiller fik i stedet en kontrakt hos Bo Henriksens AC Horsens, hvor han hurtigt blev fast mand og profil hos østjyderne.

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

Derfor kastede Barnsley i 2019 omkring seks-syv millioner kroner til AC Horsens mod at få den danske midterforsvarer til klubben.

Her er det gået så godt, at an og Barnsley er sikret en playoff-plads til Premier League, og der er ingen tvivl om, at han bobler af selvtillid forud for de spændende kampe, der kan sende ham og klubben i verdens stærkeste fodboldliga.

– Jamen, det er fedt! Der en god stemning og fed energi på holdet. Vi har en helt sindssyg vindermentalitet, og det er bare fantastisk at være en del af.

Selvom han håber på en lang og flot karriere i Barnsley, har han ikke glemt klubben, der skrottede ham.

Men det er ikke fordi han er bitter. Det er fordi, han vil tilbage.

– Husk på, at jeg er fra Albertslund, og Brøndby er stadig min klub. Så er der ingen tvivl om, at jeg vil spille for Brøndby.

Mads Juel Andersen stod bag Benedickt Röcker, Paulus Arajuuri og Hjörtur Hermannsson i Brøndby.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: FCK vandt i Aarhus-drama, og FCN åbnede guldkampen: Se ALLE rundens Superliga-scoringer her!

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top