The perfect guide to the casino

Brøndby kan mange-doble investeringen: Der skal smedes mens jernet er varmt

Brøndby skal sælge Mikael Uhre til sommer. Den 26-årige angriber er brandvarm og kan sikre klubben tiltrængte millioner på kistebunden.

Mikael Uhre har taget fusen på hele fodbolddanmark, hvor den 26-årige Brøndby-angriber indtager førstepladsen på topscorerlisten.

Hele 16 mål har han lavet med fem kampe tilbage at spille, og derfor er der stor interesse for den varme Brøndby-angriber.

Der har tidligere været meldt om interesse fra Belgien og Italien, og ifølge Ekstra Bladet SKAL Brøndby simpelthen sælge profilen.

– Man skal smede, mens jernet er varmt. Det gjorde Brøndby ikke i 2018, hvor der var bud efter Hany Mukhtar oven på en suveræn sæson. Nu har Uhre haft en tilsvarende fantastisk sæson. Han er topscorer i Superligaen. Og det alene vil skabe interesse for angriberen, skriver avisen om Mikael Uhre.

Mikael Uhre var en relativ billig investering, da man købte ham tilbage i 2018 for cirka tre millioner – den pris kan blive mangedoblet.

Angriberen har kontraktudløb i slutningen af 2022, og derfor er det nærliggende at sælge ham i sommeren 2021 for at profitere på hans flotte sæson.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Se ‘Rundt om Runden’ fra 27. spillerrunde her!

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top