Solskjær om Super League: Historisk øjeblik i fodbolden

The perfect guide to the casino

Solskjær om Super League: Historisk øjeblik i fodbolden

Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Super League.

Ole Gunnar Solskjær fortæller i et interview med Sky Sports om hans uge, som i den grad har været præget af nyheden om Super League.

– Du ser frem til en uge med forberedelse til en kæmpe kamp mod en rival, men så kommer de utrolige nyheder søndag, og alt ændrer sig, siger Solskjær om dagen, hvor nyheden om ESL kom ud.

Ole Gunnar Solskjær måtte også efterfølgende tale med vrede fans foran klubbens træningsanlæg, hvilket han dog tog i stiv arm.

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

– Sådan er det at være fodboldtræner. Alverdens trænerkurser kan ikke forberede dig på disse scenarier, siger han og kommer ind på selve virakken omkring ESL.

– Det virker som et historisk øjeblik i fodbolden. Det har bragt fans, trænere, managere sammen. De har alle givet deres mening til kende, og vi er enige om, at udfaldet er godt.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

– Da vi mødte ind onsdag morgen, var man bekymret for, om koncentrationen ville være til stede. Man tænkte, hvilken slags træningssession du ville være i stand til at lave. Men vi lod dem spille og konkurrere, og de havde det fint. Det tog noget tid i opvarmningen måske at få dem til at fokusere på træningen, men siden da har de været så gode som guld, lyder det Solskjær.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: ‘Hvor dumme tror han, vi er’ – Man Utd-fan SVINER Joel Glazer og fryder sig ‘big time’ over kollaps af ESL

Læs også: Maxsø flirter med exit: Afløseren er måske i Superligaens bund

Læs også: Ekspert og medie saver Brøndby-spiller over: CV er gået på jagt efter hans afløser

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top