Præsident om Super League: De opblæste fodboldmonstre

The perfect guide to the casino

Præsident om Super League: De opblæste fodboldmonstre

Union Berlin-præsident Dirk Zingler går til angreb mod Super League-klubberne.

Union Berlin-præsident Dirk Zingler har ikke meget tilovers for Super League og de 12 klubber, som var med til at starte projektet. Derfor har han skrevet en klumme i den tyske avis Berliner Zeitung.

– Når et spøgelse går igennem Europa, er afskyen som bekendt stor og også i disse dage, indleder Zingler sin klumme og fortsætter:

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

– Over nogle dage spøgte fodboldelitens frygtede Super League i offentligheden. Stor opstandelse overalt, vrede fans, spontante protester og hårde ord fra alle sider. Og nu? Fællesskabet af vores kontinents uforskammede storklubber synes at være faldet fra hinanden, før det rigtigt kom op og køre. Hvilket held, at det gik sådan, kan man tænke, men det ville være forkert, skriver Zingler og går videre til sin anden kæphest.

– Midt i opstandelsen over den størst tænkelige overflod – en privatliga rig på milliarder – er der blevet vedtaget en lydløs, næsten ubemærket reform af Champions League. Med tilslutning af Tysklands repræsentant i UEFA’s eksekutivkomité, vicepræsidenten i det tyske fodboldforbund Rainer Koch. Hvad der før blev kritiseret fra flere sider, anses nu for at være en fornuftig løsning. Hvordan kan det være?

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

Derudover foreslår han tiltag som begrænsninger for transfersummer og spillerlønninger, hvilket kan være med til, at skabe lighed i fodbolden. Til sidst går han også til angreb på Real Madrid-præsident Florentino Perez

– Kære senor Perez, vær ikke bange. De opblæste fodboldmonstre. som kun 3,5 milliarder euro fra en Super League kan redde, må dø, før de fuldstændigt kan fortære den smukkeste sport i verden.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Ingvartsen på overliggeren efter sølle 10 sekunder

Læs også: Maxsø flirter med exit: Afløseren er måske i Superligaens bund

Læs også: Ekspert og medie saver Brøndby-spiller over: CV er gået på jagt efter hans afløser

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top