Jürgen Klopp: Jeg kan ikke lide det nye Champions League

The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp: Jeg kan ikke lide det nye Champions League

Jürgen Klopp er ikke tilfreds med det nye Champions League-format.

I mandags offentliggjorde UEFA det nye Champions League-format, hvor turneringen bliver udvidet fra 32 til 36 hold, hvor alle deltagere spiller minimum 10 kampe hver.

Det er noget som Liverpool-cheftræner Jürgen Klopp bestemt ikke er tilfreds med, hvilket han gav udtryk for på fredagens pressemøde.

– Det mest positive ved European Super League er, at det ikke skete, men det er ikke slut endnu, og jeg taler ikke om ESL, siger Klopp med reference til den nye CL-struktur og fortsætter:

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

– Alle kender til min holdning til flere kampe. Du kan ikke bare introducere flere kampe og flere turneringer. Ja, Super League er taget af bordet, meget fint, men den nye Champions League er ikke “ej hvor fedt, lad os gøre det!”.

– De viste mig det, de ringede til mig og jeg havde en time med UEFA til at se hele idéen, og jeg sagde, at jeg kan ikke lide det. Der er 10 kampe i stedet for seks, og jeg aner ikke, hvor vi skal lægge dem.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

– Jeg ved, at man vil tale om tingene. Jeg har intet imod forandring. Vi ville alle have ESL til at forsvinde, men så har vi den nye Champions League. Hvem læste om det her koncept og tænkte “Åh, det er perfekt!” Hvem siger til mig nu, at det ikke handler om penge? Det er en joke, lyder den skarpe kritik fra tyskeren.

Jürgen Klopp brugte også pressemødet til, at forsvare Liverpool-ejerne Fenway Sports Group, da han håber at de har taget ved lære af deres fejl.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Liverpool og United undskylder for Super League-kaos

Læs også: Maxsø flirter med exit: Afløseren er måske i Superligaens bund

Læs også: Ekspert og medie saver Brøndby-spiller over: CV er gået på jagt efter hans afløser

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top