The perfect guide to the casino

Schmeichel begejstret for kvaliteten: Kæft hvor er vi egentlig heldige

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: DBU om Faghirs mulige landsholdsskift: ‘Så fanger bordet’ ??

Den danske landsholdsmålmand lægger ikke skjul på, at han er svært begejstret for kvaliteten af spillere, som der er i lille Danmark.

På trods af Danmarks beskedne størrelse, så render en stor del af landets fodboldspillere rundt på store adresser i udlandet, og det vækker stor begejstring hos Kasper Schmeichel, som til dagligt slår sine folder i Premier League-klubben Leicester.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

Det afslørede han på pressemødet forud for aftenens opgør mod Moldova, hvor han i samme ombæring også kommenterede på Kasper Hjulmands start som landstræner.

– Da Kasper kom ind, var det jo en lidt anderledes situation, end han måske lige havde forventet. Der har været en lille pandemi og lidt andet, der har ændret på tingene, men Kasper har bare fortsat den positive udvikling, som vi har været på i mange år, siger Schmeichel og fortsætter:

– Vi bliver ved med at lægge på, og det er jo det, et hold bliver nødt til at gøre. Vi kan aldrig være statiske og stå stille. Vi bliver altid nødt til at søge noget optimering, og det er jo det, vi gør.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

– Vi har en utrolig god trup og muligheder for at udvikle. Vi har unge spillere, der kommer op og presser på, og vi har en defensiv… Altså hold kæft, hvor er vi egentlige heldige i Danmark at have så mange gode spillere, der spiller i så mange gode ligaer og får spilletid.

– Danmarks landshold er et rigtig, rigtig godt sted, og vi er som sagt i en konstant udvikling, slutter Kasper Schmeichel.

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top