The perfect guide to the casino

Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Brøndby var i 2013 tæt på Superliga-stjernen Emil Larsen, men et dumpet lægetjek satte en stopper for skiftet, og Per Rud erkender, at han nok kørte midtbanespilleren under bussen efterfølgende.

Tiden skrues tilbage til 2013.

Her kommer det frem, at Brøndby er tæt på at købe Emil Larsen fri af kontrakten med OB – faktisk mangler der blot det obligatoriske lægetjek.

Brøndby kunne dog senere meddele, at den daværende landsholdsspiller ikke skulle til Vestegnen, fordi han havde dumpet et lægetjek.

Læs også: Gift med søsteren: Iskold Mike Jensen dropper sin FCK-svoger

Per Rud, der var sportschef i Brøndby dengang, fortæller nu, hvorfor han valgte at fortælle alle om Emil Larsens dårlige knæ.

– Jeg havde en oplevelse af, at der var mikrofoner over alt i væggene derinde, så jeg var sikker på, at hvis jeg fandt på en undskyldning, så ville der tre minutter efter være en læge, der udtalte, at han havde dumpet, og så ville jeg se dum ud, siger Rud i podcasten Købmændenes Klub.

Han erkender derfor, at han kørte Emil Larsen under bussen, men han mener samtidig, at OB-spilleren selv var skyld i det, fordi han fortalte venner og bekendte om det forestående Brøndby-skifte.

Læs også: Jesper Lindstrøm afslører drukbøde i Brøndby

– Jeg valgte at køre Emil Larsen ind under bussen, men med til historien er jo, at jeg havde aftalt med ham, at han ikke skulle sige et ord om det. Han stod så ude i lufthavnen og sagde, at han skulle til Brøndby. Han bad jo selv om, at det var kommet frem, for ellers var der ikke nogen, der havde vidst noget om det, siger Rud.

Emil Larsen endte derfor med at blive i OB, hvor han senere efter en scoring på Brøndby Stadion valgte at pege på sit ‘skadede’ knæ.

Brøndby havde dog helt ret. Emil Larsens knæ var ødelagt, og allerede som 26-årige indstillede han karrieren af den grund.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Nikita Parris slår til i Lyon mod Brøndby – se det flotte åbningsmål!

Læs også: Galatasaray klar med millionerne: Forbereder bud på Superliga-stjerne

Læs også: Husker du Zornigers første startopstilling for Brøndby? Her er spillerne i dag

Læs også: FCK var enig med Ægidius: Derfor gik det pludselig i vasken

Læs også: Samlet pris på under fem mio. kr.: Her er alle Carsten V. Jensens Brøndby-signings

Læs også: Vilde salg på trapperne: Så mange millioner koster Brøndbys varmeste stjerner

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top