Lindstrøm og Brøndby-fans forstår ikke landstræneren: DERFOR er Frendrup ikke med ved U/21-EM

The perfect guide to the casino

Lindstrøm og Brøndby-fans forstår ikke landstræneren: DERFOR er Frendrup ikke med ved U/21-EM

Jesper Lindstrøm forstår de Brøndby-fans, som undrer sig over, at Morten Frendrup ikke er med ved U/21-EM. Landstræner Albert Capellas forklarer nu fravalget af Brøndby-stjernen.

Morten Frendrup har været en stor stjerne for Brøndby i denne sæson, hvor han har fyldt et kæmpe rum og været fast mand hos Superligaens øjeblikkelige nummer ét.

Den kun 19-årige midtbanekriger blev derfor spået en rolle ved U/21-EM for Danmark, men sådan skulle det ikke gå. Albert Capellas valgte ikke at udtage Frendrup.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Det var noget, som fik Brøndby-fans til at fare op, mens Brøndby-holdkammerat Jesper Lindstrøm også var overrasket over fravalget.

– Jeg har læst lidt på sociale medier, at nogle er utilfredse – mest Brøndby-fans – og det kan jeg egentlig godt forstå, er han citeret for at sige til Ekstra Bladet.

U/21-landstræner Albert Capellas forstår også godt, hvorfor folk gerne ville have haft Morten Frendrup med, men han prioriterede spillere, der kendte systemet godt.

– Der er mange spillere med os, som kender vores system godt, og ved hvad vi vil. Vi har kun kort tid, så det er vigtigt med nogle, som har styr på gruppen og taktikken. Det er ikke let, hvis man kun har få dage til at komme ind i det, så kan det måske sænke chancen for at komme ind i gruppen, siger han til 3point.dk.

Albert Capellas slår dog fast, at Morten Frendrup er godt inde i varmen omkring det danske U/21-landshold.

– Morten Frendrup gør det fantastisk og har en god sæson. Han er en ung spiller, som nok skal få sin chance på holdet. Vi har fulgt ham længe, men det er en situation, hvor han under andre omstændigheder måske havde fået chancen nu. Jeg forstår, hvorfor fansene vil have ham med, for han gør det virkelig godt på sit hold, og han har også en fantastisk karakter på banen og en stærk mentalitet.

Danmark indleder U/21-EM torsdag aften mod forhåndsfavoritterne fra Frankrig. Opgøret sparkes i gang kl. 21.00.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Det er ikke bare den der tørre bankmand’ – Superliga Til Citat sætter fokus på N. Frederiksens stikpille til AGF

strong>Læs også: Avis: Brøndby-stjerne forlader ikke klubben til sommer – Formentlig i 2022

Læs også: På røven: Afvist af Horsens – Skrev desperat SMS, som reddede karrieren

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top