The perfect guide to the casino

Mystik om Anthony Jung

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Hørte du det: Niels Frederiksen langer hårdt ud efter AGF efter 1-1-kamp!

Anthony Jung og Brøndby har ikke forlænget aftalen, og nu begynder mystikken at brede sig omkring den tyske forsvarsspillers fremtid.

Anthony Jung har kontraktudløb efter sæsonen, og det lå længe i kortene, at den tyske forsvarsspiller skulle tilbage til tysk fodbold.

Siden har forsvarsspilleren dog ændret kurs, og i stedet har han åbnet for at blive i Brøndby, efter hans gravide kone er flyttet til.

Det fik Brøndby til at tilbyde ham en kontrakt, som ville gøre ham til en af de bedst lønnede i klubben, men endnu er der ikke nyt om hans fremtid.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Nu breder mystikken sig.

For nyligt åbnede han så atter op for at vende retur til tysk fodbold, da han i et interview med hessenschau.de sagde følgende:

– På den ene side ved jeg, hvad jeg har her, men på den anden side vil du også gerne se, hvad der er i Tyskland igen. 2. Bundesliga ville nok være realistisk for mig, men det skal også være en ambitiøs klub, hvis jeg skal vende hjem.

Ydermere har Brøndby-stjernen få måneder fra kontraktudløb skiftet sin agent Klaus Gerster ud med agentfirmaet, SBE Management.

Læs også: Spår snarligt Mikael Uhre-exit

Det oplyser de på Twitter.

Nu er spørgsmålet så, om Anthony Jung snart sætter sin underskrift på en kontrakt med Brøndby, eller om han i stedet vender hjem til Tyskland.

VIDEO HERUNDER: Wilczeks chokskifte, Brøndbys optur, Sistos comeback og meget mere: Alt det bedste fra 3F Superligaens grundspil på tre minutter!

Læs også: Ekspert klar i spyttet: Brøndby-stjerne skifter til Premier League til sommer

Læs også: Avis: Brøndby-stjerne forlader ikke klubben til sommer – Formentlig i 2022

Læs også: På røven: Afvist af Horsens – Skrev desperat SMS, som reddede karrieren

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top