The perfect guide to the casino

Real Madrid-stopper: Målet var at holde rent bur

Nacho Fernandez fortæller, at Real Madrids mål mod Atalanta var at holde buret rent, og det lykkedes altså også for den spanske storklub.

Real Madrid krydsede onsdag aften klinger med Atalanta i Champions League, da de gæstede Gewiss Stadium i Bergamo, og her lykkedes det for Zinedine Zidanes mandskab at sikre sig et fornemt udgangspunkt forud for returopgøret i næste uge.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

Los Blancos vandt nemlig med 1-0, og ifølge forsvarsspilleren Nacho Fernandez, så var målet også at holde de normalt målfarlige italienere på 0.

– Vi lykkedes kun med at score et mål, det er sandt. Vi må anerkende, hvad holdet har gjort. Vi kom tilbage i La Liga, vi vandt her. Vi gør en indsats, og det må vi værdsætte.

Læs også: Medie: FCK kan få 75 millioner kroner for 15-årig talent

– Målet med disse kampe er at holde buret rent. Vi lavede et godt stykke arbejde defensivt. Det er rigtigt, at Atalanta spillede en mand i undertal, men det er ikke let. Hvis vi holder buret rent, så plejer målene også at komme i den anden ende, siger den spanske stopper ifølge Marca.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Han er spilleren med det største talent’ – CL-eksperterne diskuterer fremtidens fodboldkonger.

Læs også: Wilczek aktiv på Instagram: Sletter sin Brøndby-fortid og stikker til Brøndby-fansene

Læs også: Brøndby-stjerne havde prisskilt på 370 tusinde kroner i 2018: I dag er han 45 millioner kroner værd

Læs også: Stort medie: Brøndby-landsholdsspiller stopper i klubben

Læs også: Kovending: CV finder pengene frem og tror på ‘miraklet’

Se også: Nej, nej, nej! Bundesliga-målmand leverer ÅRETS brøler

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top