The perfect guide to the casino

Lindstrøm bruger ex FCK’er som sin mentaltræner: Derfor bruger han ikke Brøndbys

Brøndby har en mentaltræner tilknyttet klubben, men Jesper Lindstrøm bruger sin egen. Den tidligere FCK’er Morten Bertolt.

Jesper Lindstrøm er den store oplevelse i Superligaen, og den offensive Brøndby-profil er ikke kommet sovende til den massive succes, han oplever netop nu.

Den 20-årige komet har nemlig sammensat sit helt eget drømmehold, som skal hjælpe ham med at blive den bedste version af sig selv.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

Det fortæller han i podcasten ‘Bech Bag Bolden’.

Blandt andet har han hyret sin egen mentaltræner i form af den tidligere FC København-spiller Morten Bertolt, som i dag er ‘Mental Performance Coach’.

– Det var godt for mig at kunne være 100 procent ærlig, og det følte jeg ikke, at jeg kunne, når det var en, der var tilknyttet klubben, siger Lindstrøm om, hvorfor han ikke bare bruger Brøndbys mentaltræner.

Derudover har han også allieret sig med Patrik Wozniacki. Han arbejder som fodboldagent, men hjælper Jesper Lindstrøm med at klare livet som offentlig person.

Læs også: Avis: Derfor spiller Michael Lumb ikke for Brøndby IF

Ydermere får han også hjælp af Brøndby-legenden Henrik Jensen, der tidligere har spillet for klubben, og som er far til Mike Jensen.

– Henrik Jensen har også en stor rolle hos mig, han begyndte at snakke med mig allerede, da jeg var 15 år. Han så noget i mig og er kommet med fif om, hvad jeg kan gøre bedre, siger Lindstrøm.

Jesper Lindstrøm afslører i podcasten også, at der er en såkaldt ‘drukbøde’ i Brøndby. Læs mere om den historie ved at klikke her.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Dommerformand om VAR: “Vi kan ikke forlange mere af dommerne”!

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top