The perfect guide to the casino

Werges afløser bag mikrofonen: Brøndby-fans jubler

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Lindstrøm med opsang til “kedelig” holdkammerat: ‘Hav lige lidt følelse i din stemme, vi har lige vundet!’ ??

Carsten Werge er fortid på de store kampe i Superligaen, og hans afløser ligner Jonas Schwartz, som kommenterede denne rundes hovedkamp på Brøndby Stadion.

Brøndby sidder normalt på hovedkampen i Superligaen, så klubbens mange fans skal for fremtiden vende sig til en ny ‘smørstemme’.

Carsten Werge har nemlig opsagt sin stilling som kommentator hos TV3 Sport for at blive fodboldredaktør hos TV2 Sport.

NENT – som er bag TV3 Sport – har ikke meldt ud, hvem der overtager mikrofonen for den legendariske kommentator, men noget tyder på, at det bliver Jonas Schwartz.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

Den mangeårige kommentator blev nemlig den første i æraen efter Carsten Werge til at være hovedkommentator til hovedkampen i Superligaen.

Det skete søndag aften, da han sammen med Stig Tøfting kommenterede Brøndbys 2-1-sejr over Vejle B.

Brøndbys fans lader til at have taget rigtig godt imod indskiftningen af Jonas Schwartz, som i hvert fald har høstet store roser hos klubbens fans.

Se bare her:

Læs også: Avis: Derfor spiller Michael Lumb ikke for Brøndby IF

Carsten Werge udtalte i forbindelse med sin afsked, at han havde en klar favorit til at overtage fra ham, men han ville ikke røbe hvem, han havde i kikkerten.

Jonas Schwartz har i mange år været tilknyttet TV3 Sports dækning af Premier League, mens han også har været med i flere Bundesliga-dækninger.

Nu lader det til, at han bliver en fast del af Superliga-dækningen, for han er også bag mikrofonen til mandagskampen mellem Lyngby og FC København.

62-årige Carsten Werge, der tiltræder sin nye stilling hos TV2 den 1. April, nåde at være ansat hos TV3 Sport i mere end 22 år.

I løbet af sine mange år hos TV3 Sport var Carsten Werge aktiv i flere roller – heriblandt som kommentator, studievært og reporter.

VIDEO HERUNDER: SE DE VILDESTE MCGREGOR-SKANDALER!

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top